Korekcijska stekla


hoyaV našem prodajnem programu so vam na voljo korekcijska stekla domačih ter svetovno priznanih proizvajalcev. Naši uslužbenci vam glede na predpisano dioptrijo ter vaše želje svetujejo pri izbiri za vas optimalnih korekcijskih stekel. Izbirate lahko med enožariščnimi, dvožariščnimi (bifokalnimi) ter večžariščnimi (multifokalnimi) korekcijskimi stekli različnih materialov. Cena, kvaliteta in garancija so različni od proizvajalca do proizvajalca.

Podjetja s katerimi sodelujemo:

  • Hoya
  • OKM
  • na vašo željo dobavimo tudi stekla drugih proizvajalcev

Enožariščna korekcijska stekla

Izbirate lahko med steklji različnih materialov ter tanjšav, z antirefleksnim nanosom, foto oz. različno zatemnitvijo. Na voljo so vam tudi personalizirana stekla, ki so osebno prilagojena glede na izbor okvirja. Ta pridejo še posebej prav pri višjih dioptrijah ter visokem astigmatizmu. Vgrajujemo tudi korekcijska stekla s prizmatično korekcijo v primeru težav z binokularnim vidom.

Večžariščna korekcijska stekla

Progresivna stekla Hoya Lifestyle

Progresivna stekla Hoya Lifestyle

Naš prodajni program obsega progresivna stekla različnih proizvajalcev. Nudimo vam tudi prostorska očala s katerimi vidite ostro na 40cm ter tudi na računalnik (pri klasičnih bližinskih očalih je glede na dioptrijo ter vašo starost računalniška razdalja znatno manj ostra ). Pri pregledu vida vam nudimo tudi simuliranje progresivnih očal, da lahko sami preizkusite če ta očala izpolnjujejo vaša pričakovanja.